fbpx
Bruiloft - verjaardag - jubileum

Sfeervolle locatie

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw huwelijksdag of feest? Grand Athina is de perfecte droomlocatie om oa uw bruiloft te vieren. U kunt namelijk zowel de huwelijksvoltrekking, de receptie als het diner en het feest volledig vieren bij ons. Natuurlijk verdient deze bijzondere dag bijzondere aandacht. Daarom staan onze medewerkers voor u klaar om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. We verzorgen alles tot in de puntjes, zodat u zorgeloos geniet van de mooiste dag van uw leven.

Maar ook als u iets anders bijzonders te vieren heeft met familie en/of vrienden, maken wij uw feest, verjaardag of receptie graag onvergetelijk en uniek!

Kom vrijblijvend eens een kijkje bij ons nemen. Zo krijgt u een beeld en gevoel van ons, de locatie en de vele mogelijkheden. We zien u graag! Tel: 0345 - 622 029

 

Wilt u graag sjiek of juist knus? Een groots feest of liever een intieme bijeenkomst? Bij Grand Athina creëren wij de juiste sfeer voor u. Wij beschikken over twee zalen die seperaat of gezamenlijk gebruikt kunnen worden. U kunt met mooi weer ook op ons heerlijk zonnige terras uw gasten ontvangen. Grand Athina biedt u vele mogelijkheden, ingevuld naar uw wensen. We kunnen zelf, als u dat wenst, adviseren over sfeervolle bands, swingende dj's en leuke acts.

Er zijn vele mogelijkheden en alles is bespreekbaar dus kom eens vrijblijvenddus kom eens vrijblijvend een kijkje nemen. 

Uw business is onze business

Zakelijke locatie

Ieder bedrijfsfeest is uniek! Van een afscheidsborrel van een collega tot bedrijfsfeest met diner of themafeest met band of DJ. Uw bedrijfsfeest bij Grand Athina wordt een evenement die u lang zult bijblijven. Wij creëren graag een onvergetelijke middag/avond voor u en uw collega's.

Grand Athina biedt u een mooie en gezellige locatie en voldoende parkeermogelijkheden rondom de locatie. Er zijn twee prachtig ingerichte zalen die u afzonderlijk of in combinatie kunt gebruiken. En met mooi weer kunt u lekker borrelen of eten op ons grote en zonnige terras.

Uiteraard is ook uw bedrijfsfeest uniek. U kunt deze naar eigen wens en smaak inrichten. Wij helpen u er graag bij! Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen op onze locatie en de talrijke mogelijkheden te bespreken.

Bel voor een afspraak: 0345 - 622 209


Grand Athina
Grieks-Mediterraans Restaurant

Stationsweg 2
4141 HB  Leerdam
+31 (0)345- 622 209

privacy statement

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Social